Naast complete verbouwingen zijn er ook onderdelen waar we een creatieve oplossing voor hebben, zoals kastenbouw, dakopbouw, dakterrassen en balkons. Daarnaast leveren we prachtige vloeren. Vaak zijn ze onderdeel van een verbouwing, maar worden door ons ook los van een verbouwing geplaatst.

Turn-Key Appartementen

Turn-Key is een veelvoorkomend begrip in de bouwwereld. Bergenzo verzorgt het complete traject vanaf tekentafel tot oplevering.
U hoeft alleen nog maar de sleutel om te draaien en u kunt genieten van jarenlang woonplezier.

Creatieve oplossingen voor kasten en interieur

Bij vrijwel ieder project wordt ons gevraagd om een kast te bouwen. We kunnen onszelf inmiddels specialist noemen in stijlvolle kastenbouw voor een aantrekkelijke prijs. Super functioneel dankzij optimaal gebruik van de ruimte. Geen leeg stuk muur, en volledig naar wens qua uitvoering en aangevuld met een extra inbouwkast.

Dakopbouw en
complexe constructies

Waar mogelijk bouwen we aan stevige en veilige balkons en dakterrassen. Dakterrassen worden voorzien van een koepel of dakopbouw, naargelang de wensen en mogelijkheden.

Badkamers, douches en toiletten

Van klein tot groot, compleet nieuwe badkamer, douche of toilet.
Bergenzo denkt met u mee.

Vloeren

Vloeren zijn vaak onderdeel van de verbouwing, maar ook herstelwerkzaamheden aan bestaande vloeren worden door ons uitgevoerd.